Jun 11, 2009

Pejalanan seterusnya

Aku baru usai menghabis isi borang SPA lepas 3 kali login tergendala dengan tiba-tiba. Esok aku ambik cuti untuk rehat-rehatkan diri dan pukul 10 aku ke 7E untuk datang intebiu. Iye... 7E aje dulu. Mana-mana rezeki Tuhan nak bagi, ambik je dulu. Kemudiaan2, baru cari peluang-peluang yang lebih baik, kot ada menyusul. Hehe... Sambil-sambil tu, pujuk-pujuk la diri 'dengan keadaan ekonomi yang tak berapa baik, tak boleh nak memilih kerja sangat'. Kalau dapat, insya Allah untuk position manager. Ok la tuh! Kalau ada yang bertanya 'Ko kerja apa sekarang?', kan ke sedap nak menjawab 'manager aje..'. Hehe...

Mungkin dalam jangka masa kerja ni, aku boleh pulihkan sakit makan dalam pada id. Hehe! Agak-agak kalau tak terubat jugak, mungkin aku akan ikut Fareeza sambung belajar dalam bidang Industrial Design. Tak pon Fine Art. AD may suits me!

5 comments:

Fareeza Suhaimi said...

Woi woi siap reveal kan aku plak eh..lum konpem maaa~entah2 tak dapat. hahaha. well, industrial still relate ngan id. It's just lebih tertumpu pada the products kan. come and join me Waaaa! hahaha...tak sesaba nak belaja balik nii..

airaniez wirdani said...

sabar k wawa..ujian dunia jer ni...setiap org ada ujian tertentu..mcm kita ni,ada gak ujian mcm wawa tu...agak ssh nak serasi ngan org n i'm not being myself..mmg tak best lngsung!!apapun,klula berkesempatan,kitala org yg plg nak ajar wawa 3d skrg..tp wawa kn ajar kita sketch k..haha...(c,bnda basic pun i tak tau..huhu)

.ixzzue ixzzueids. said...

you go girl!!

sourplum said...

jom la kte smbg blaja rmai2

arul said...

aku simpan lg sketches ko wawa...
tggu ms ko nk render jer hihih...:D
erm fine art yeahh..:D
ko mmg berbakat bsr..tu yg aku nmpk ...