Jun 18, 2009

Hari Indah Digraduasikan....

Gambar 1:
Aku tak berapa nak suka gambar ni. Macam sama umur dengan mak aku. Puas pujuk dia pakai jubah aku, tapi dapat pujuk dia pakai topi pon, kira ok la~~

Gambar 2:
Jubah kena curik dengan Azmi. Ambik aura katanya

Gambar 3:
Sumpah-sumpah atau disumpah?

Gambar 4:
Bayu Utomo Rajikin's masterpiece. Jatuh hati pada karya beliau sejak pamerah 'matahati'

Gambar 5:
Me & Mimi

Gambar 6:
Sampah yang smart

Gambar 7:
Terkesima

Gambar 8:
Brape tahun da kerbau ni posing kat situ tapi rumput kat keliling dia, tak jugak diragutnya. Test bagi bunga pun tak makan jugak

Gambar 9:
Mi yang semangat




















3 comments:

sourplum said...

buat la tulis2 bwh gbr
ssh la nk bc bos

.ixzzue ixzzueids. said...

hamboi...azmi amik aura la plak yerk..nway, i'm happy for u dear..

wawashauqi said...

sourplum, aku da try buat tapi tulisan lari. huuu~~ sori
zu, mi kena ambik aura untuk grad on time dengan cemerlang, insyaAllah